Detox, het geheim achter de gezondheid

Het woord detox horen we vaak maar we brengen het toch te weinig in de praktijk. Vroeger spraken we van de vasten, of voor- en najaar. Nu raden we het aan om het lichaam elk seizoen te zuiveren. Dit omdat we veel toxische stoffen innemen en inademen. Voor mensen die roken of mensen die in een onzuivere omgeving werken of wonen is het zekerlijk aan te raden. Jong, oud, … het is voor iedereen een weldaad.

Detox ortis groene theeDetox kan op een éénvoudige manier

Er is een groot aanbod van detox kuren op de markt. De ene al wat omslachtiger dan de andere. Wij hebben in onze winkel o.a. de detoxine kuur van firma Ortis. Dit is een mengsel van de extracten van 11 planten. Elke plant werkt op een verschillend orgaan. Je neemt dagelijks één bekertje van het extract en doe dit in een fles water. Tijdens de dag drink je dit uit. Dit doe je 3 weken na mekaar. Terwijl let je er op dat je gezond eet. Trouwens, dat is van belang om dit alle dagen te doen.

Om het mengsel een aangename smaak te geven hebben we 4 verschillende soorten fruit toegevoegd : groene thee, framboos-veenbes, perzik-citroen en appel. Deze laatste bevat geen algen voor de mensen die een te actieve schildklier hebben.

Voor wie het geen 3 weken kan volhouden hebben we een korte kuur van 7 dagen.

Voel je fitter met detox!

Zeker weten dat je na de kuur echt wel fitter voelt. Het lost ook veel problemen op. Soms hebben we hier of daar iets, maar we kunnen het niet juist definiëren. Dat is juist zo wonderlijk aan de detox. Het zuivert het volledige lichaam. Je kan het in feite vergelijken met een toestel die nooit gereinigd wordt. Ook die zal met de tijd wat minder gaan werken.

Misschien ook interessant

Last van ademhalingsproblemen of hoest? Wij bieden ook tal van kruiden aan die de ademhaling bevordert en waarvan de hoest afneemt.