Kruiden voor een betere ademhaling

Wij bieden tal van kruiden aan voor een betere ademhaling en tegen de hoest. Zo hebben we gedroogde planten tegen het hoesten, slijmverdunnend, ademhalingsverdiepend, weerstand verhogend en veel meer.

Kruiden voor de ademhaling en tegen het hoesten

De hoestmix is een kruidenmengsel die hoeststillend en slijmverdunnend werkt. Enkele kruiden die erin verwerkt zitten zijn tijm, anijs, sleutelbloem, koningskaars,… De ideale mix met een lekkere smaak.

De bereiding

Je mag 1 koffielepel rekenen per tas van 150 ml. De hoestmix laat je 3 à 5 minuten trekken in warm water en drink je zo snel mogelijk op. Meerdere tassen per dag zijn aan te raden.

hoestmix kruiden

 

Kruidenthee bestellen

Je kan de kruidenmix bestellen via onze webshop of in onze winkel. Alle producten kunnen geleverd of opgehaald worden.

Kruidenmix in capsules, een sterker alternatief voor de kruidenthee

De reden dat de kruiden in de capsules sterker werken is omdat de kruiden fijngemalen beter opgenomen worden in het lichaam. De kruidenthee is slechts een aftreksel van de kruiden in water.

Capsules gebruiksvriendelijker

De capsules zijn over het algemeen gebruiksvriendelijker. Een capsule kan gemakkelijk worden ingenomen met een glas water.

Kruidenmix in capsules bestellen

Je kan de kruidenmix in capsules bestellen via onze webshop of in onze winkel. Alle producten kunnen geleverd of opgehaald worden.

Misschien ook interessant: detox kuur

Aangezien we tegenwoordig veel toxische stoffen innemen en inademen raden we aan om elk seizoen het lichaam te zuiveren met behulp van een detox kuur. Zowel voor jong en oud! Raad en advies nodig? Contacteer ons of breng ons een bezoekje.