[rev_slider alias=”slider-home”]

New Products

Top Sellers

Blog News

 • stevia

  STEVIA, het zoete wonderplantje

  Weinig dagen gaan voorbij zonder dat we iets van suiker innemen. In heel veel voedingsmiddelen zit suiker verborgen. Suiker was eeuwen terug een kostelijk product was, maar nu is de prijs zo laag geworden waardoor het overal in verwerkt zit.
  (0)
 • stuifmeelpollen

  STUIFMEELPOLLEN, compleet en versterkend voedsel

  Samen met koninginnebrij, propolis en honing, behoren stuifmeelpollen tot het kwartet van bijenproducten die de gezondheid van de mens kunnen ondersteunen. Vooral door de zeer complete samenstelling kunnen bijenpollen aanzien worden als een natuurlijke ‘multi’ om tekorten aan te vullen
  (0)
 • Dode Zee

  HUIDPROBLEMEN en de Dode Zee

  Heel veel mensen sukkelen met huidproblemen. De heilzame werking van het water van de Dode Zee is al lang gekend maar het is niet zo evident om naar daar te gaan. Jammer genoeg moeten we zeggen dat er heel veel
  (0)
 • de huid, onze beschermer

  De huid, onze beschermer van buitenaf

  De huid is ons grootste orgaan,  1.5 à 2 m². Veel meer dan we ons realiseren. Zonder huid zouden wij niet kunnen bestaan. De huid heeft 4 functies : beschermen, regelen, voelen en maken van vitamine D.
  (0)
 • lente, detox

  DETOX, de schoonmaakbeurt voor uw lichaam.

  Bij het ontwaken van de lente herleven we als het ware. Een telkens terugkerend fenomeen, de drang om de lenteschoonmaak te doen. Dit zowel in en rond ons huis maar vooral de DETOX kuur voor ons lichaam.
  (0)